Uitdagend, vol actie, veilig, leuk, leerzaam en een cursus die je altijd bijblijft is de beste beschrijving voor de PADI Rescue Diver cursus. Voortbouwend op wat je al geleerd hebt wordt in deze cursus verder aandacht besteed aan wat je al weet over hoe je problemen voorkomt en wat je doet als ze toch ontstaan. Bovenal leer je vooral naar mede duikers te kijken als het gaat om veiligheid.

 

De meeste duikers vinden deze cursus veeleisend maar zeker de moeite waard. Als hij afgelopen is, geven velen aan dat het de beste cursus is die ze ooit hebben gedaan.

 

Duikers - © PADI [2011]In deze cursus wordt er veel tijd besteed in en rondom het water om in diverse oefeningen en scenario's te werken aan zelfredzaamheid, het herkennen van stress bij andere duikers, zoeken van duikers, redden van duikers in paniek of bewusteloze toestand.

 

Elke week bereid je thuis je lessen voor door het lezen van het boek en bekijken van de DVD. Dit wordt teruggekoppeld aan de instructeur, getoetst en besproken alvorens in het zwembad te springen om deze vaardigheden met de Instructeur te oefenen.

Duikers - © PADI [2011]
Nadat alle theorie behandeld is, het eindexamen is afgerond en alle trainingssessies in het zwembad zijn behandeld worden er in het buitenwater nog scenario's nagebootst waarin je je opgedane vaardigheden in de praktijk kunt verfijnen.

 

eLearning beschikbaar

Opleiding gegevens:

Duur: 5 avonden en 2 dagen

Inclusief: Rescue kit, PADI Brevet

Vooropleiding: PADI Advanced Open Water of equivalant

Minimale leeftijd: 12 jaar voor PADI Junior Rescue Diver

 

Je moet binnen de voorafgaande twee jaar een opleiding in eerste hulp en reanimatie hebben gevolgd of een nog geldig diploma hebben (Vraag je instructeur naar reanimatie- en Eerste Hulp cursussen van Emergency First Response).

 

Los van de in de kalender genoemde data hebben wij voldoende mogelijkheden om extra data in te plannen. Dus mocht een aangegeven datum niet schikken schroom dan niet om toch contact met ons op te nemen. Samen bekijken we dan de mogelijkheden voor een alternatieve datum. Data zijn onder voorbehoud en gaan door bij voldoende deelname!

Reacties

"Net een introductieduik gedaan en ik ga zeker door met duikles. WOW, wat een toffe ervaring en wat een gezellige duikschool. Bedankt allemaal!"

Anita Brunnink

"Duiken is nog leuker dan ik al dacht en helemaal niet moeilijk. Nu lekker op duikvakantie GENIETEN!!!"

Heleen Scheffer

"Duikschool Happy Bubbles bedankt voor de leuke en leerzame PADI Open Water cursus!"

Peter van het Hof

"Helemaal klaar voor mijn duikvakantie met het behalen van mijn PADI Advanced Open Water brevet. 100% vakantie voorpret! Dank aan Raymond en Rob voor de leuke cursus"

Stefan van Beek

"Zeer veel geleerd en gedoken. De nachtduik was heel bijzonder tijdens mijn Advanced Open Water cursus. Nooit geweten dat er zo veel te zien is onder water in Nederland"

Ton Schippers

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Kado Tip!

Geef een introductieduik kado!

Service

Lucht reparatie onderhoud

Huren?

Verhuur Duikschool Happy Bubbles