Heb je al een poosje niet meer gedoken? Heb je het gevoel dat je duikvaardigheden en je duikkennis opgepoetst moeten worden? De PADI ReActivate is dan de herhalingscursus voor jou. Je maakt hernieuwd kennis met duiken zodat je je binnen één dag weer prettig voelt in de onderwaterwereld.

 

Wat je leert

Duiktheorie doe je interactief thuis op je telefoon, tablet of computer. De basisvaardigheden oefenen je in een zwembad:

PADI Scuba Review

 

 

 

 

 

 

 

 

In het zwembad wordt een toelichting gegeven op iedere vaardigheid, waarom die belangrijk is en wat je moet onthouden als je de vaardigheid uitvoert.

PADI Scuba Review

De PADI ReActivate cursus is vooral nuttig als je:

• als cursist een verwijzing hebt voor de PADI Open Water Diver-cursus en een opfriscursus wilt voordat je je buitenwaterduiken gaat maken.

• PADI Scuba Diver bent en Open Water wil worden.

• Gewoon een poosje niet gedoken hebt en je weer wilt wennen aan het duiken.

 

Na afloop van de cursus zal er een nieuw brevet worden toegestuurd waarmee je kunt aantonen dat je er weer helemaal klaar voor bent om onderwater te gaan.

 

Deelnamevereisten

Om een herhalingscursus te volgen moet je

• Een duikbrevet hebben

• Minstens 13 jaar oud zijn

PADI Scuba Review

Ben je jonger dan 13 jaar, dan hebben we het PADI TuneUp programma.

 

Los van de in de kalender genoemde data hebben wij voldoende mogelijkheden om extra data in te plannen. Dus mocht een aangegeven datum niet schikken schroom dan niet om toch contact met ons op te nemen. Samen bekijken we dan de mogelijkheden voor een alternatieve datum. Data zijn onder voorbehoud en gaan door bij voldoende deelname!

Reacties

"Net een introductieduik gedaan en ik ga zeker door met duikles. WOW, wat een toffe ervaring en wat een gezellige duikschool. Bedankt allemaal!"

Anita Brunnink

"Duiken is nog leuker dan ik al dacht en helemaal niet moeilijk. Nu lekker op duikvakantie GENIETEN!!!"

Heleen Scheffer

"Duikschool Happy Bubbles bedankt voor de leuke en leerzame PADI Open Water cursus!"

Peter van het Hof

"Helemaal klaar voor mijn duikvakantie met het behalen van mijn PADI Advanced Open Water brevet. 100% vakantie voorpret! Dank aan Raymond en Rob voor de leuke cursus"

Stefan van Beek

"Zeer veel geleerd en gedoken. De nachtduik was heel bijzonder tijdens mijn Advanced Open Water cursus. Nooit geweten dat er zo veel te zien is onder water in Nederland"

Ton Schippers

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Kado Tip!

Geef een introductieduik kado!

Service

Lucht reparatie onderhoud

Huren?

Verhuur Duikschool Happy Bubbles