Duikschool Happy Bubbles biedt naast duikopleidingen ook service op het gebeid van reparatie en onderhoud van je duikuitrusting. Heb je een vraag over het onderhouden van je duikuitrusting of wil je gewoon je duikset een servicebeurt laten geven, neem dan contact met ons op. Wij helpen je verder en zorgen er voor dat je duikuitrusting in optimale staat blijft functioneren.

OnderhoudUiteraard zijn wij geheel bij op het gebeid van wet en regelgeving als het om de duiksport gaat. Geen wilde verhalen maar gewoon duidelijke antwoorden. Binnen onze duikschool staat een team van specialisten klaar om elk vraagstuk op juiste wijze af te handelen. Twijfel dus niet en neem vandaag nog contact met ons op.

 

Verhuur duikuitrusting

DuikuitrustingBen je in het bezit van een duikbrevet en een geldige medische keuring maar ontbreekt het je nog aan een duikuitrusting, dan kun je bij Duikschool Happy Bubbles terecht.

Wij verhuren complete duikuitrustingen, van snorkel tot automaat en van masker tot duikfles. Mocht je zelf al een deel van je uitrusting hebben dan is het uiteraard mogelijk om slechts die items te huren die je zelf nog niet hebt, wat je niet nodig hebt betaal je dus ook niet. Wil je meer weten over het huren van een duikuitrusting bij Duikschool Happy Bubbles neem dan contact met ons op. Onze vriendelijke en zeer ervaren staf helpt je graag verder.

 

Lucht nodig?

VulstationVoor het vullen van je duikfles maakt Duikschool Happy Bubbles gebruik van de uitstekende faciliteiten van ERPA instruments. Bij dit NEN-12021 gecertificeerde vulstation kun je van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur terecht voor het vullen van je (goedgekeurde!) duikfles, zelfs tot 300 bar!!!.

ERPA instruments beschikt over zeer ruime buffers en een krachtige compressor, het vullen van je duikfles(sen) is dus snel geregeld en voor dat je het weet kun je weer duiken. Zelfs buiten de genoemde openingstijden is het mogelijk om op afspraak je duikfles(sen) te vullen bij ERPA instruments. Bezoek de website van ERPA instruments voor meer informatie.

 

 

 

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Kado Tip!

Geef een introductieduik kado!

Service

Lucht reparatie onderhoud

Huren?

Verhuur Duikschool Happy Bubbles