Reanimatie en Eerste Hulp: Emergency First Response Primaire en Secundaire zorg.

In ons dagelijks leven, maar zeker als we me met avontuurlijke sporten te maken hebben, lopen we allemaal de kans om in een situatie terecht te komen waar zich een ongeval voordoet. Wat doe jij dan in zo?n geval? Blijf jij staan kijken of schiet je te hulp om de  verlevingskans van het slachtoffer zo groot mogelijk te maken?

 

Duikcentrum - © PADI [2011]Deze opleiding is geschikt voor de duiker en de niet-duiker. Je leert in de Emergency First Response cursus bijvoorbeeld hoe te handelen bij een hartstilstand, verwondingen, shock, verstikking, etc. Als extra toevoeging leren we je gebruik te maken van een AED (Automatische Externe Defibrillator).

 

Al dit serieuze werk leren wij je aan in een gezellige, maar vooral ontspannen sfeer.

 

Om in de toekomst hulp te mogen blijven verlenen, moet je iedere 2 jaar deelnemen aan een herhalingscursus, om je vaardigheden en de theorie op peil te houden en om je bekend te maken met de laatste wijzigingen in de wet- en regelgeving.

 

Emergency First ResponseHet studiemateriaal (De Primary and Secondary Care Manual en DVD) blikt vooruit op de te oefenen scenario's en geeft stapsgewijze demonstraties van de vaardigheden.

 

Door zelfstudie en met name het oefenen van  vaardigheden met een instructeur, bouw je zelfvertrouwen op en werk je aan vaardigheden voor het geven van elementaire hulpverlening. We gaan vooral praktisch te werk. Nadat alle theorie behandeld is, alle vaardigheden in levensechte scenario's geoefend zijn en het eindexamen succesvol is afgerond, ben jij Emergency First Responder!

 

Opleiding gegevens:

Duur: 2 avonden of 1 dag

Inclusief: Studiemateriaal, EFR brevet

Vooropleiding: geen

Minimale leeftijd: geen

 

Voor deze cursus zijn vooralsnog geen data vastgelegd. We hebben voldoende ruimte in onze cursus planning dus heb je interesse neem dan contact met ons op dan plannen we samen een datum.

 

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Kado Tip!

Geef een introductieduik kado!

Service

Lucht reparatie onderhoud

Huren?

Verhuur Duikschool Happy Bubbles