Happy BubblesWil jij een famillielid, vriend of kennis laten ervaren hoe het is om te duiken? Geef dan een proefduik kado! Een razend leuk kado waarbij succes is verzekerd. Bestel nu voor slechts € 45.- p.p. en ontvang binnen een aantal dagen de enige echte Happy Bubbles Discover Scuba Diving Experience voucher om kado te geven!

Polo shirts Happy BubblesDe polo shirts voorzien van ons fraaie clublogo zijn binnen gekomen. Iedereen die er een heeft besteld kan zich melden bij Ernst. Had je geen bestelling gedaan maar wil je toch graag zo'n fraaie polo hebben? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Ernst. Er zijn nog een beperkt aantal polo's beschikbaar in diverse maten dus meld je snel en scoor zo'n supper hippe Happy Bubbles polo!

Vulstation Happy BubblesVanaf het begin van de Happy Bubbles website wordt deze gesponsord door een aantal bedrijven die de duiksport in het algemeen en onze club in het bijzonder een warm hart toedragen. Als club zijn wij hier natuurlijk vreselijk blij mee maar nu is een van onze sponsoren nog een stap verder gegaan. ERPA-instruments heeft onlangs haar faciliteiten uitgebreid en beschikt vanaf heden over een Nen-12021 gecertificeerd vulstation voor sportduikers. Van maandag tot en met vrijdag kan er tussen 8:00 uur en 17:00 uur tot maar liefst 300 bar gevuld worden (vullen buiten de openingstijden kan op afspraak). Wil je meer weten neem dan contact op met Ernst Paar van ERPA-instruments te Duiven.

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Kado Tip!

Geef een introductieduik kado!

Service

Lucht reparatie onderhoud

Huren?

Verhuur Duikschool Happy Bubbles

Online inschrijven