Emergency first response herhalingHerhalingscursus Reanimatie en Eerste Hulp: Emergency First Response Primaire en Secundaire zorg.

Happy Bubbles helpt je je EFR kennis weer op pijl te brengen zodat je zeker bent dat je weet hoe je moet handelen als iemand je hulp nodig heeft. Je bereidt deze herhaling voor door in je eigen tijd de theorie te bestuderen, de herhalingsvragen te maken en de DVD te bekijken die je destijds als onderdeel van deze opleiding hebt ontvangen.

De herhaling door Happy Bubbles bestaat uit het oefenen van alle vaardigheden die je hebt geleerd tijdens je oorspronkelijke EFR opleiding onder begeleiding van een van onze EFR instructeurs. Happy Bubbles zal je ook wijzen op alle wijzigingen in de standaards van deze opleiding, en de meest actuele richtlijnen voor reanimatie en eerste hulp.

Na afloop wordt er een nieuw brevet voor je aangevraagd met daarop de datum waarop je je EFR update gedaan hebt. Dit is bijvoorbeeld belangrijk voor eventuele vervolgopleidingen waar een actueel EFR brevet gevraagd wordt.

 

Opleidinggegevens:

Duur : 1 avond.

Vooropleiding : EFR

Minimale leeftijd : geen

Prijs : € 80,00 (Incl. brevetaanvraag)

 

Voor deze cursus zijn vooralsnog geen data vastgelegd. We hebben voldoende ruimte in onze cursus planning dus heb je interesse neem dan contact met ons op dan plannen we samen een datum.

Reacties

"Net een introductieduik gedaan en ik ga zeker door met duikles. WOW, wat een toffe ervaring en wat een gezellige duikschool. Bedankt allemaal!"

Anita Brunnink

"Duiken is nog leuker dan ik al dacht en helemaal niet moeilijk. Nu lekker op duikvakantie GENIETEN!!!"

Heleen Scheffer

"Duikschool Happy Bubbles bedankt voor de leuke en leerzame PADI Open Water cursus!"

Peter van het Hof

"Helemaal klaar voor mijn duikvakantie met het behalen van mijn PADI Advanced Open Water brevet. 100% vakantie voorpret! Dank aan Raymond en Rob voor de leuke cursus"

Stefan van Beek

"Zeer veel geleerd en gedoken. De nachtduik was heel bijzonder tijdens mijn Advanced Open Water cursus. Nooit geweten dat er zo veel te zien is onder water in Nederland"

Ton Schippers

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Kado Tip!

Geef een introductieduik kado!

Service

Lucht reparatie onderhoud

Huren?

Verhuur Duikschool Happy Bubbles